Rockový trojkoncert v Múzeu Obchodu
Utorok, 29 Júl 2008 17:52

Barbora Šulíková v Múzeu obchoduV piatok s magickým dátumom 8.8.2008 sa o 18-tej hodine začne nový pravidelný cyklus koncertov, s názvom ROCK V MÚZEU, s podtitulom „live koncerty na rozhraní veľkomesta“. Koncerty, ktoré určite oživia kultúrny život v tejto časti Bratislavy sa budú konať v priestore nádvoria jedinečného Múzea Obchodu v Podunajských Biskupiciach v Bratislave. Na prvom koncerte sa predstavia tri rockové zoskupenia. Ako prvá vystúpi nová mladá 8 členná kapela Rockage s tromi talentovanými speváčkami, Evou Pšenkovou, Paťou Jurtovou a Kristínou Botlóovou. Kapela zažiarila už na festivaloch ako Junifest či Podhájska Fest, v rôznych mestách Slovenska, ale tento krát sa predstaví v domácom prostredí Podunajských Biskupíc.


Po nich bude pódium patriť exkluzívnemu koncertu mladej rockovej speváčky Barbory Šulíkovej, ktorá spolu so svojou novou kapelou predstaví v absolútnej premiére svoje vlastné skladby z pripravovaného CD, ktoré bude vydané na jeseň tohto roka. Jej skladby určite mnohých prekvapia tým, že sú úplne iné ako by sa od Barbory očakávalo a prvé ohlasy na ne sú veľmi priaznivé. Ak ste aj vy zvedaví, ako bude vyzerať živé, koncertné vystúpenie, príďte v piatok 8.8. do areálu Múzea Obchodu a budete medzi prvými, čo zažijú koncert s vlastným repertoárom tejto skvelej speváčky naživo.

Ako tretí, posledný hosť večera sa ukáže známa bratislavská rocková skupina Dorian Gray s lídrom, Vadimom Bušovským. Zaujímavosťou koncertu je aj fakt, že vo všetkých troch formáciách sa na poste bubeníka objaví ďalší veľký muzikantský talent Jaro Žigo ml., okrem iného bubeník známej „takmer dievčenskej“ skupiny Margot. K dobrej hudbe sa bude podávať aj občerstvenie a kto má záujem, môže si ísť obzrieť aj stálu expozíciu v interiéri jedinečného Múzea Obchodu.

Projekt ROCK V MÚZEU bude zahŕňať okrem pravidelných koncertov v priestore Múzea Obchodu, aj ďalšie atraktívne hudobné akcie, ktoré sa v tejto časti Bratislavy budú organizovať v rôznych priestoroch. Organizátori pozývajú všetkých, ktorí majú radi progresívnu rockovú hudbu, na začiatok novej tradície a dúfajú, že si ju obľúbia nie len obyvatelia mestských častí Podunajské Biskupice a Vrakuňa, ale aj ľudia z ostatných mestských častí Bratislavy, a okolitých obcí.

INFO aj na MYSPACE