FestDobréBohunice 2008 v Jaslovských Bohuniciach
Piatok, 04 Január 2008 16:53

Fest Dobré Bohunice 2008Caliho výnimočný festival v Jaslovských Bohuniciach, pod názvom FestDobréBohunice sa ako prvý festival môže pochváliť takmer kompletnou dramaturgiou, ktorá je skutočne bohatá a tiež aj skorým predpredajom permanentiek za ozaj super ceny! A to nás vraj ešte čaká množstvo prekvapení! Viac info nájdete na www.festbohunice.sk alebo nižšie v najnovšej správe:



FestDobréBohunice
- festival menšinových žánrov spustil začiatkom decembra 2007 druhý predpredaj v hodnote 290,-Sk za trojdňovú permanentku. Na tomto festivale sa okrem zaujímavých súťaží, do ktorých sa už zapájajú nielen diváci, ale aj kapely môžete stretnúť s celou plejádou špičkových hudobníkov nielen zo Slovenska, Čiech a Moravy, ale už z viac ako 12 krajín z 3 svetadielov. Samozrejme postupne zverejňujeme ďalšie mená. Je nám radosťou oznámiť, že sa na FestDobréBohunice predstavia i Arccus, Lenka Ferenčíková, Dobráci od kosti, či P.R.S.T...No nebudú chýbať ani už skôr spomenutí: Luan Parle (IRL), Zuzana Smatanová, Big City Indians (AT), Honza & Vojta Nedvěd s kapelou, Veslári (Peter & The Rovers), Big Daddy Wilson (USA), Katka Koščová, Vlasta Redl, GrassCountryDrive, Thierry and Friends(AFRIKA), Žalman & spol, Družina, Neznámi, Hop-Trop, Soňa Horňákova, Petiar, Robert Křesťan & Druhá Tráva, Zuzka Homolová a jej Trojka, Heaven´s Shore (GB), COP, Czas na Grass (PL), G-Runs Roses(NL), BlueWay, Bonzo & The Resonators, Tom White & Harp Orchestra (HU), BG Time, Rolničky, Karpatské Horké, Kaktus Band, KaTea, Ozvena, Zuza a Ja, Stressed Hedhegog (USA), Holotropic Dance, ... a more ďalších.

Permanentky ešte chvíľu zakúpite lacnejšie za 290,-Sk (na mieste za 490,-Sk) cez Ticketportál v každom väčšom meste, alebo na Obecnom Úrade v Jaslovských Bohuniciach, alebo na podujatiach organizovaných portálom FolkCountry.sk a IPCALI Production.

Vstupenky aj na 0903 655 677, 0905 655 677